De ervaring van

Michael en Krista | Langbroek

Marloes komt met originele ideeën, heeft heel veel voor ons uitgezocht en het resultaat is fantastisch! De maatwerkkast vonden we spannend, maar doordat Marloes ons alternatieven liet zien waren we er uiteindelijk van overtuigd dat dit dé eyecather van ons huis zou worden.

Aangezien we een hele woning gingen verbouwen was het heel fijn dat we een deel daarvan uit handen konden geven. Dit heeft heel wat keuzestress gescheeld.


Marloes geeft vooraf een goede planning en komt deze ook na. Ze communiceert duidelijk en doet wat ze belooft (zelfs nog meer). De duidelijke renders zorgen ervoor dat je een heel goed beeld krijgt van het eindresultaat.

De ervaring van

thomas & sammy-jo | VEENENDAAL

In maart kregen wij de sleutels van ons eerste appartement. Voor de indeling van ons appartement hebben wij MAR Interieurdesign ingeschakeld omdat wij het zelf lastig vonden om in te zien wat nou in ons appartement past en nog belangrijker wat precies bij ons past zodat het wel voelt als ons thuis.

Wij hebben een gesprek met Marloes gehad en daarbij onze wensen doorgegeven. Hier is Marloes mee aan de slag gegaan en heeft ons laten zien hoe wij onze ruimte mooi kunnen indelen met de juiste meubels die ook nog eens naar onze smaak zijn. Het enige wat wij nog hoefden te doen, was het aanschaffen van de meubels. Wij zijn erg blij met ons appartement en het voelt echt als thuiskomen dankzij MAR Interieurdesign.

Daarnaast zijn wij erg tevreden over Marloes. Marloes werkt erg professioneel en denkt graag mee aan ideeën, waar wij zelf niet eens aan gedacht hadden. Wij willen Marloes daarvoor heel erg bedanken. Dus ben je nog opzoek naar een interieurdesigner, die nauwkeurig werkt, goed overlegt en met je meedenkt, dan raden wij MAR Interieurdesign zeker aan!

De ervaring van

Bram en Sadaf | Utrecht

Wij hebben voor onze verbouwing hulp gevraagd aan Marloes voor advies om zo goed mogelijk gebruik te kunnen maken van de ruimte die we na de verbouwing zouden krijgen. 

Ze dacht meteen mee in het proces en kwam altijd met effectieve oplossingen. Ze is niet alleen uiterst flexibel in antwoorden, maar ook buitengewoon behulpzaam. De aannemer en zijn collega’s hebben veel gehad aan haar plan en duidelijke tekeningen in het boek. We waarderen haar toewijding aan klanttevredenheid enorm en zouden haar zonder aarzeling blijven aanbevelen aan anderen! 

De ervaring van

Christiaan en Laura | Houten

Voor ons nieuwbouwhuis heeft Marloes onze benedenverdieping van interieuradvies voorzien. We zijn super blij met het resultaat. Marloes werkt professioneel en komt met creatieve ideeën en inzichten waar je zelf niet zo snel op zou komen.

Communicatie verloopt erg prettig en komt haar afspraken altijd na. Leuk om aan het einde de resultaten te zien in een mooi boek met alle bijbehorende stalen zodat je deze makkelijk kunt meenemen naar de verschillende woonwinkels. Een echte aanrader!

De ervaring van

jeroen & linda | vianen

Na enige voorbereiding en een hoop ideeën kwam ik er toch niet meer helemaal uit en heb ik Marloes van MAR Interieurdesign gevraagd mee te denken.

Na een avond brainstormen over kleuren, stoffen en andere wensen kregen we na een week een plan dat al onze verwachtingen overtrof. Marloes is het gelukt om al onze wensen samen te brengen met een super gaaf resultaat, nog veel mooier dan we hadden durven dromen. Helemaal toen we haar tekening in een 3d filmpje te zien kregen, zo gaaf om door je nieuwe woonkamer heen te kunnen lopen. We kunnen dan ook niet wachten dat de verbouwing in januari zal starten.

De ervaring van

Johan | Houten

Ik ben mijn kamer aan het restylen. MAR Interieurdesign heb ik om advies gevraagd en nu is mijn kamer één geheel en straalt warmte uit. Ik kan MAR Interieurdesign daarom van harte aanbevelen.

De ervaring van

Remco & Karin | Leerdam

Wij hebben voor ons nieuwe huis Marloes om kleuradvies gevraagd en kwamen tot hele leuke kleuren die ik zelf nooit bedacht zou hebben! Ik zag de tips en adviezen die ze ons gaf gelijk voor me.

Marloes bereid zich goed voor, is professioneel, neemt de tijd voor je en denkt goed met je mee.
Sommige producten die ze adviseert zijn zelfs rechtstreeks bij haar zelf te bestellen en zijn ook supersnel leverbaar.

Kortom: wij raden MAR Interieurdesign zeker aan!

Let’s follow and stay up to date

Benieuwd naar meer? Blijf op de hoogte van nieuwe projecten en nieuwtjes via Instagram @mar_interieurdesign.