Project Zeist

De eigenaren van deze prachtige nieuwbouwwoning in Zeist hadden al wel wat ideeën over de indeling van de begane grond en zolder, maar kwamen er telkens niet helemaal uit.

De wens van de klant was om een chique uitstraling te creëren met veel lichte kleuren en materialen
Door middel van diverse 3D indelingsopties volledig uitgewerkt in kleur en materialen zijn we tot één definitieve indeling gekomen.

Begane grond

In dit ontwerp hebben we gekozen voor een eetkamerbank in de eethoek. Hierdoor houd je nog voldoende loopruimte over tussen de barkrukken en de eetkamerstoelen. Daarnaast ziet de eetkamerbank er erg chique uit.

De kleur van de keuken heb ik weer terug laten komen in de eethoek en het lange tv-dressoir. Hierdoor krijg je één geheel en verdeel je de kleur mooi door de hele ruimte.

De up and down lighters in de woning maken het geheel af en zorgen voor extra sfeer.

Het is een lichte, chique woonkamer en keuken geworden met donkere elementen en een ’touch of gold’

Zolder

Wat het qua indeling lastig maakte waren de schuine plafonds en de trap die voor lastige hoeken in de ruimte zorgde. Samen met de klanten ben ik d.m.v. meerdere 3D indelingsopties gaan kijken naar de ideale indeling waar alle wensen in terugkomen.

Het trappengat en de technische ruimte voor de wasmachine en de wasdroger worden afgescheiden door middel van het plaatsen van een dichte wand, waardoor een mooie aparte ruimte is gecreëerd. De wens was om in deze ruimte zowel een slaapkamer met veel kastruimte als een extra deel van de badkamer te maken. In de definitieve ontwerpen zijn deze wensen dan ook volledig verwerkt.

De master bedroom is licht, warm en sfeervol. Perfect voor een goede nachtrust.

De uitvoering van dit interieurontwerp vindt begin 2023 plaats.

Begane grond en zolder | Nieuwbouw