Project Leusden

De eigenaren van deze nieuwbouwwoning in Leusden vonden het erg lastig om zich een voorstelling te maken van hun nieuwe woonruimte. Hoe groot is de ruimte nou echt en wat kan ik allemaal met de ruimte? Passen onze ideeën wel bij elkaar?

Met het beantwoorden van deze vragen heb ik hun geholpen. De mogelijkheden van de ruimte heb ik middels meerdere volledige uitgewerkte 3D indelingsopties, met kleuren en materialen, aan hen laten zien. Er is namelijk meer mogelijk dan je denkt. De keuken was vóór dit interieuradvies al uitgezocht, dus dat was in het ontwerp een vaststaand gegeven De wens van de klant was om wat kleur terug te laten komen in de ruimte.

Om zoveel mogelijk ruimte te besparen in de keuken en extra opbergruimte te creëren voor de kinderen heb ik in de eethoek gekozen voor een eetkamerbank met kleppen. Deze eetkamerbank is verbonden aan de wandkast in het tussenstuk van de woning. Hierdoor krijg je meer eenheid en rust in de woning.

Om de twee ruimtes van elkaar af te kunnen sluiten heb ik gebruik gemaakt van witte stalen deuren. In de woonkamer heb ik met de bestaande bank en fauteuil van de klant een nieuwe zithoek ontworpen. Het TV meubel is een grote wandkast die de nadruk legt op de lengte van de wand, waardoor het geheel groter oogt. Voor de kinderen is nog een lekker zithoekje gecreëerd.

Begane grond | Nieuwbouw