Project Houten

Voor deze opdrachtgevers uit Houten heb ik een compleet interieurontwerp gemaakt voor de begane grond van hun nieuwe woning. Het gaat hierbij om een nieuwbouwproject. De gehele begane grond inclusief hal behoorde tot het interieuradvies. De keuken en de vloer waren van te voren al besteld. De fauteuil is een bestaande fauteuil. 

De woning is in een U-vorm waardoor je twee losse ruimtes krijgt. Door middel van een maatwerkmeubel die van de woonkamer tot aan de keuken loopt worden deze twee ruimtes met elkaar verbonden. De eetkamerbank is geïntegreerd in het maatwerkmeubel. Verder is de eethoek aangekleed met een mooie keramische eettafel met een warm marmerpatroon en eetkamerstoelen in een denim blauwe kleur. 

In de woonkamer hebben we een ruime zithoek gecreëerd. De kleuren van de eetkamerstoelen en van de fauteuil komen terug in het mooie vloerkleed. 

Het interieur is in de basis qua kleuren rustig gehouden. Aangezien de vloer en de keuken grijs en zwart zijn heb ik door middel van veel hout en warme kleuren de warmte weer teruggebracht in de woning. 

Kernwoorden voor dit project: Sfeervol, warm, rustig, strak en stoer

Begane grond | Nieuwbouw