Project Houten

Deze klanten uit Houten wilden graag een nieuw interieurontwerp voor hun bestaande drive-in-woning. Hierbij was de wens om een aantal bestaande meubels mee te nemen (dressoir, eetkamertafel en salontafel). De bestaande meubels heb ik gecombineerd met nieuwe meubels en hiermee heb ik één geheel weten te creëren.

Het grootste woonprobleem bij deze klanten was dat op dit moment de sfeer en gezelligheid ontbrak in het interieur. Door middel van warme kleuren heb ik dit terug laten komen. De TV en de elektrische haard zijn verwerkt in een cinewall. De haard geeft in één klap die extra sfeer.

Om van de zithoek een knusse zithoek te maken heb ik ervoor gekozen om de grote ruimte te verdelen in twee kleinere ruimtes d.m.v. een roomdivider van houten latten. Het bestaande TV dressoir heb ik hier terug laten komen, zodat er wat extra opbergruimte is. Het leuke aan dit project is dat de klanten dit ontwerp helemaal zelf gaan realiseren. Zij stonden al te trappelen om te beginnen na het opleveren van het interieurontwerp. 

Drive-in-woning | Bestaande woning