Project Amsterdam

Voor stichting Two o Five heb ik een interieurontwerp voor de woonkamer, keuken en slaapkamer in de gewenste stijl mogen maken. Het concept van Two o Five is dat de totale inrichting van het appartement op basis van leasen kan worden betaald.

Het enige wat vast stond bij deze opdracht was de witte keuken. Om hiervan toch een toffe keuken te maken heb ik gebruik gemaakt van de houten wandpanelen van WoodUpp. Hierdoor krijgt de keuken meer sfeer en warmte en een verbeterde akoestiek.

In de woonkamer heb ik gespeeld met verschillende materialen in dezelfde kleurtoon. Dit zorgt voor meer diepte in het interieur en tegelijkertijd straalt het rust uit. Verder heb ik gespeeld met verschillende hoogtes in de meubels wat zorgt voor een spannend interieur. Het is een mooi appartement geworden.

Slaapkamer
Wanneer je de slaapkamer binnenkomt valt je oog direct op het mooie bed met daarachter een plantenbak om wat hoogte te creëren. Om het donkere vlak van de kledingkasten te doorbreken en om de ruimte optisch groter te laten lijken heb ik ervoor gekozen om twee kastdeuren als spiegels te maken. De slaapkamer heeft een luxe uitstraling gekregen.

Begane grond & slaapkamer | Nieuwbouw