Project Alphen aan den Rijn

Tijdens mijn stageperiode bij The Home Factory heb ik als afstudeeropdracht een totaalconcept uit mogen werken van een nieuwbouwwoning. Hierbij was alles mogelijk en heb ik mijn creativiteit volledig los kunnen laten gaan.

Het is een prachtige woning geworden met veel details. De maatwerk keuken heeft een prachtig donker marmerenkeukenblad wat ook weer terugkomt in de kastenwand bij het kookgedeelte. Daarnaast heb ik latjes tegen de wand geplaatst die voor een speels effect zorgen.

De glazen wand met schuifdeur in de woning zorgt ervoor dat de ruimte afgesloten kan worden, maar dat de verbinding met de kantoorruimte en de hal blijft. Het woongedeelte is voorzien van een mooi maatwerk meubel waarin de haard is verwerkt met veel opbergruimte daarnaast kan hierop ook extra zitruimte worden gecreëerd. Het meubel is in de hal onder de trap doorgetrokken, waardoor de lengte van de ruimte extra wordt benadrukt

De kantoorruimte is eveneens voorzien van een maatwerkkast waarin een bureau is verwerkt, met daarachter een fijne koffiecorner. In alle ruimtes komen dezelfde materialen en kleuren terug, wat eenheid en verbondenheid uitstraalt.

Begane grond | Nieuwbouw