Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact op!

Wat is de doorlooptijd van een traject?

Ik vind het belangrijk dat we genoeg tijd nemen voor een interieuradvies en dat we het niet in haast af moeten afraffelen. Afhankelijk van de grootte van een opdracht plan ik daar een aantal weken voor in. Voor een compleet interieuradvies van een gemiddelde begane grond is dit circa 8-10 weken. Zo weten we zeker dat we alle onderdelen rustig kunnen behandelen en dat we doordachte keuzes maken.

Wanneer kunnen wij jouw hulp het beste inschakelen voor onze nieuwbouwwoning?

Wanneer jullie getekend hebben voor jullie nieuwbouwwoning kun je direct al contact opnemen voor een interieuradvies. Op deze manier kunnen we het interieurontwerp maken, voordat het meer- en minderwerk doorgegeven moet worden. Alles is dus nog mogelijk!

Heb je de keuzes voor meer- en minderwerk al doorgegeven? Geen probleem! Ook dan kan ik je natuurlijk nog helpen.

Kan ik alleen kiezen uit de pakketten zoals die op de website staan?

Nee zeker niet! De pakketten die op de website staan zijn de pakketten die het meeste worden afgenomen. Heb jij zelf een ander idee, dan kun je mij altijd berichten. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Is het mogelijk om langs te komen op kantoor?

Nee, op dit moment werk ik vanuit huis en is er dus helaas geen mogelijkheid om langs te komen op kantoor. Voor de tussentijdse presentaties kom ik graag langs op locatie, zo leer ik de ruimte ook goed kennen en jij hoeft de deur niet uit 😉

Hoe werkt het met betaling?

Na akkoord op de offerte stuur ik de aanbetalingsfactuur van 50% op. De eindfactuur voor de overige 50% wordt gestuurd vlak voor het opleveren van het project. Na betaling lever ik alle bestanden en documenten aan.

Let’s follow and stay up to date

Benieuwd naar meer? Blijf op de hoogte van nieuwe projecten en nieuwtjes via Instagram @mar_interieurdesign.