Let’s get in touch

Inmiddels heb ik al veel mensen mogen helpen met het realiseren van hun droominterieur. Of het nu een maatwerkmeubel is of het compleet realiseren van jouw interieur, ik help je graag! Een vraag of enthousiast geworden om samen te werken? Neem contact op via het contactformulier, dan plannen we samen een kennismakingsgesprek in.

Heb je een vraag? Bekijk dan ook eens de veelgestelde vragen!

Kennismakingsgesprek

Om een succesvolle samenwerking aan te gaan, is het heel belangrijk dat we er beiden van overtuigd zijn dat we een goede match zijn. Dit is immers belangrijk om uiteindelijk jouw droominterieur te kunnen ontwerpen, zodat je 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Hiervoor plan ik altijd een vrijblijvende kennismaking aan huis in, waar we elkaar leren kennen en waarbij ik mijn manier van werken kan toelichten. We bespreken samen de (verbouw)-plannen, de wensen voor een nieuw interieur en het beschikbare budget. Aan de hand van dit gesprek weet ik dan om welke ruimte(s) het gaat en kan ik bepalen welke werkwijze hierbij het meeste aansluit. Deze werkwijze nemen we vervolgens rustig door, zodat je vooraf duidelijk weet wat de verschillende stappen zullen zijn.

Op basis van deze informatie maak ik een vrijblijvende persoonlijke offerte. Zodra deze akkoord bevonden is, zullen we het project gaan inplannen.

Ik kijk er naar uit om met je samen te werken. Zien we elkaar snel?

Interieuradvies in geheel omgeving Utrecht: Denk aan Houten, Hoef en Haag, Zeist, Vleuten, Maarssen, Woerden,  Nieuwegein, Vianen, Wijk bij Duurstede, Veenendaal, maar ook zeker buiten de provincie is mogelijk