Mijn missie/passie is om een totaal nieuwe betekenis aan de ruimte te geven d.m.v. een doordacht interieurontwerp waar jij je 100% goed bij voelt.

MAR Interieurdesign - Marloes

Let’s meet, Marloes

Als interieurontwerper luister ik aandachtig naar je wensen en maak ik op basis daarvan een passend interieuradvies. Omdat elke klant anders is, zal geen enkel interieurontwerp hetzelfde zijn. Je kan het zien als maatwerk.

Ik vind het leuk als de particuliere klant echt wil investeren in de woning, de meerwaarde van deze investering inziet en streeft naar het mooiste eindresultaat en uiteindelijk 100% tevreden is met het resultaat. Samen werken we hier naartoe en dat doe ik met heel veel plezier!

Tijdens het interieuradvies help ik je met het maken van beslissingen. Hierdoor kun jij je focussen op andere dingen en kun je erop vertrouwen dat er veel zorg besteed wordt aan het ontwerpen van jouw interieur. Een opdracht is bij mij pas geslaagd als we er beide helemaal tevreden over zijn!

Wat ik het leukste vind aan mijn vak? Klanten hebben vaak al een heel beeld voor zich hoe ze de ruimte ingedeeld willen hebben, maar toch verras ik ze altijd weer met andere mogelijkheden. Het mooiste is als de klant zo enthousiast hiervan wordt en overtuigd afstapt van eigen ideeën. Ik kijk ernaar uit om al mijn kennis toe te kunnen passen in jouw interieur!

Mijn achtergrond

Voordat ik startte als ondernemer heb ik een vierjarige opleiding tot ruimtelijk vormgever afgerond aan het Nimeto Utrecht. Na verschillende stages was het voor mij duidelijk; het ontwerpen van interieurs was echt mijn ding. Al mijn creativiteit kon ik erop loslaten. Tijdens mijn laatste jaar van de opleiding heb ik MAR Interieurdesign opgericht.

In het begin heb ik voornamelijk voor verschillende interieurontwerpers gewerkt als ZZP’er, maar al snel kwamen mijn eigen opdrachten en kan ik nu fulltime ondernemen met af en toe nog een opdracht voor een andere interieurontwerper.

Inmiddels heb ik door het volgen van verschillende cursussen en het doorlopen van diverse trajecten mijn kennis verbreed. Dit zal ik ook blijven doen om altijd up-to-date te blijven.

Enthousiast geworden?

Ik help je graag om een origineel en persoonlijk interieurontwerp te maken waar jij je 100% in thuis voelt en echt bij jou past. Een doordacht interieurontwerp waar je zelf nooit op gekomen zou zijn!